0

Verzendinformatie

 

Verzendkosten

Wij rekenen €5,95 voor verzending binnen Nederland voor consumentenorder (€9,95 voor retailorders), €6,95 voor verzending naar Belgie voor consumenten (€9,95 voor retailorders).

Verzending en levering

Natuurlijk wilt u de bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Daarom doet Kleine Giraf er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Wij streven ernaar dat een bestelling binnen Nederland binnen 1-2 werkdagen is afgerond. Wanneer een product niet op voorraad is kan nalevering plaatsvinden. Bestellingen worden verzonden met verschillende vervoerders afhankelijk van maat en gewicht van uw bestelling. Via e-mail houden wij u op de hoogte van de status van uw bestelling.

Track & Trace

Na verzending van uw bestelling sturen wij u per e-mail uw Track & Trace informatie waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Levering van uw bestelling

Als u op het moment van aanbieding van de zending niet aanwezig bent, dan zal uw bestelling meestal de twee volgende werkdagen nogmaals worden aangeboden, dit afhankelijk van de transporteur. Wanneer de chauffeur u niet treft, laat hij een kaartje achter. Op dit kaartje wordt aangegeven wanneer de volgende aflevering isof waar het pakketje kan worden opgehaald.

Foutieve of beschadigde levering

In het uitzonderlijke geval dat u een artikel wordt toegezonden dat niet voldoet aan de bestelling dan behoudt Kleine Giraf zich het recht voor het artikel te vervangen door een nieuw exemplaar of het betaalde bedrag te retourneren. Neem in dit geval contact op met ons via info@kleinegiraf.nl.


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious