0

Lekker ingewikkeld met Lulujo

Geplaatst op: 18-02-2022

Swaddles en dekentjes van Lulujo
LEKKER INGEWIKKELD

Lulujo staat al vele jaren bekend om hun musthave swaddles van hoge kwaliteit katoen en bamboe blends met de prachtigste prints. En voor bijzondere mijlpalen zijn er de Swaddle & Cards: speciale swaddles waarop je je kleintje extra mooi op de foto kunt zetten, samen met de bijbehorende leeftijdskaart. Nieuw in het assortiment zijn de luxe wafeldekentjes van Lulujo. Net als de gewone hydrofiele doeken zijn ze gemaakt van heerlijk zacht absorberend katoen, maar in plaats van een mooie print, zijn ze voorzien van een fijn wafelpatroon. Lulujo heeft dan ook de perfecte swaddles en dekentjes voor elke gelegenheid: of je er nu je kindje mee wilt inbakeren, afdrogen, fotograferen of warm houden!

De swaddles van Lulujo zijn gemaakt van dubbellaags mousseline, waarbij je kunt kiezen uit hoge kwaliteit katoen of bamboo mousseline. Ze zijn open geweven en ademend, waardoor de lichaamstemperatuur van je baby zichzelf reguleert en je niet bang hoeft te zijn voor oververhitting. Bovendien zijn ze al voorgewassen, dus ze zullen niet meer krimpen en absorberen als de beste.

Swaddle & Cards
Naast de ‘gewone’ swaddels zijn de Lulujo swaddles ook verkrijgbaar in speciale cadeausets. Zo bevatten de Lulujo Swaddle & Cards niet alleen een extra groot formaat swaddle met een bijzondere print, maar ook 7 luxe dubbelzijdige kaarten voor alle mijlpalen tijdens baby’s eerste jaar. Zo kun je je baby op deze momenten op zijn of haar swaddle fotograferen, inclusief bijbehorende kaart. En natuurlijk kun je de swaddle daarnaast ook gewoon gebruiken als handige inbakerdoek, handdoek of dekentje.

Waffle Blanket
Nieuw zijn de Lulujo Waffle Blankets: heerlijk knusse dekentjes met een naturel wafelpatroon. Zacht en warm, om als dekentje te gebruiken in de box of kinderwagen, maar ook prachtig als decoratie op de kinderkamer. De wafeldekentjes zijn verkrijgbaar in drie kleuren: vanille, zand en lichtroze.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious