0

Herfstspeeltjes!

Geplaatst op: 27-07-2022

HERFSTSPEELTJES

Als de zomervakantie er eenmaal op zit, staat al snel de herfst weer voor de deur. Het mooiste seizoen om heerlijk met je kindje door het bos te wandelen en daar samen je ogen uit te kijken. De blaadjes aan de bomen krijgen de prachtigste kleuren en overal verschijnen paddenstoelen. En dus ook het perfecte moment om je kindje een natuurrubberen bijtspeeltje van Lanco uit de speciale herfstcollectie te geven. Want hoe leuk is het, om tijdens zo’n wandeling heerlijk op zo’n herfstblaadje of paddenstoel te kunnen sabbelen of bijten?

De speciale herfstcollectie van Lanco bestaat uit diverse bijspeeltjes in de vorm van herfstbladeren en een paddenstoel. Deze laatste ziet er uiteraard uit zoals een echte kabouterpaddenstoel eruit moet zien: rood met witte stippen. Alle figuren zijn speciaal ontwikkeld voor kleine babyhandjes en daarom makkelijk vast te pakken. Daarbij is de zachte structuur van het natuurrubber heerlijk om op te sabbelen en bijten, zeker bij doorkomende tandjes en pijnlijk tandvlees. En als je nou tóch niet echt een herfsttype bent, heb je gelukkig ook nog keuze uit schelpen, dieren, fruitvormen, sterren en planeten, een regenboog, cactussen en nog veel meer!

Ambachtelijk productieproces
Het natuurrubberen speelgoed van Lanco wordt speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten en voldoet dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Sommige onderdelen worden zelfs nog ambachtelijk met de hand uitgevoerd. Hierdoor zijn geen twee bladeren, paddenstoelen, eendjes of vissen hetzelfde en heeft ieder kind een écht uniek speeltje.

Eetbare kleurstof
Alle speelgoedfiguren van Lanco zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en zijn vrij van schadelijke stoffen als PVC, BPA, Nitrosaminen en Ftalaten. Zelfs op de gekleurde figuren kan heerlijk worden gesabbeld dankzij het gebruik van eetbare kleurstoffen. Alle Lanco speelgoedfiguren zijn voor baby’s dan ook een volledig veilige keuze.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious