0

De leukste zindelijkheidstraining

Geplaatst op: 14-07-2021

Herbruikbare luiers en oefenbroekjes van Zoocchini
DE LEUKSTE ZINDELIJKHEIDSTRAINING

Luiers verschonen is niemands hobby en goede wegwerpluiers zijn bovendien nog behoorlijk duur. Het liefst heb je je kindje dan ook zo snel mogelijk zindelijk. Gelukkig heeft Zoocchini de allermooiste luiers, die bovendien herbruikbaar zijn dus een veel duurzamere oplossing. De luiers, verkrijgbaar in allerlei koddige dierenprints, zijn te gebruiken van geboorte tot het moment van zindelijkheidstraining. En als dat moment dan eindelijk is aangebroken, dan maak je het zindelijk maken zo leuk mogelijk voor je kindje, dankzij de stoere oefenbroekjes van Zoocchini. Want zeg nou zelf, het is toch veel leuker om je luier in te ruilen voor een Sherman the Shark of Flippy the Frog oefenbroekje?

De ultra-absorberende herbruikbare luiers van Zooccini zijn te gebruiken vanaf geboorte totdat je kindje toe is aan zindelijkheidstraining en overgaat op trainingsbroekjes. Je kunt de luiers dan ook zowel in de breedte als in de lengte verstellen, dankzij drie rijen drukknopen. Zo kun je de pasvorm steeds perfect aanpassen aan de huidige groeifase van je kindje. De luier heeft een tweedelig luiersysteem, bestaande uit een waterdichte buitenkant gecombineerd met één of twee ultra-absorberende inleggers die je met drukknoopjes eenvoudig in de luier kunt bevestigen. Hierdoor is de luier betrouwbaar, zowel voor gebruik overdag als ’s nachts. De luiers zijn verkrijgbaar in zes kleurige uitvoeringen die elk kind fantastisch zal vinden: van Allie the Alicorn en Marietta the Mermaid tot Kai the Koala en Puddles the Duck.

Oefenbroekjes voor dierenfans
De oefenbroekjes van Zoocchini maken de overstap van luier naar potje of wc zo leuk en makkelijk mogelijk. De vrolijk gekleurde broekjes met dierendessin zijn voorzien van een dikke laag dubbelzijdig badstof tussen de lagen van katoen. Deze onzichtbare absorptielagen zorgen ervoor dat het geen probleem is als er toch eens een ongelukje gebeurt. En behalve dat de broekjes er superstoer uitzien, zijn ze ook nog eens gemaakt van heerlijk zacht organisch katoen, dus zitten ze heerlijk comfortabel.

 Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious